تابلو فلکسی یکی از قدیمی ترین تابلوی تبیلغاتی در دهه های اخیر می باشد که بدلیل جذابیت و نور دهی که در آن انجام می شود یکی از محبوب ترین تابلو ها می باشد . این نوع تابلو هم دارای انواع اجرا و ساخت و مزایا و معایبی می باشد که ما در این مورد به بررسی آن می پردازیم :
نحوه ساخت تابلو فلکس
قاب تابلو فلکس ازجنس ورق گالوانیزه می باشد که توسط استاد کار ماهر قاب ساز به ابعاد مورد نظر ساخته می شود که حدود 20 سانت عمق یا ضخامت لبه این قاب می باشد .
قسمت بعدی مهتابی و ترانس آن می باشد که بر روی سینی های موجود در قاب فلکسی که بصورت کشویی داخل قاب تعبیه شده است مونتاژ و سیم کشی می شوند.
و در نهایت مهم ترین قسمت یعنی روکش فلکسی فیس که ابتدا باید نسبت به سایز مورد نظر طراحی شده و در مرحله بعد چاپ می شود و در نهایت توسط استاد کار ماهر تابلوساز بر روی قاب مونتاژ می شود.
انواع تابلو فلکسی فیس
تابلو فلکسی با نور : مثل توضیحاتی که در بالا داده شده است
تابلو فلکسی بدون نور : این نوع همانند تابلو فلکسی دارای یک روکش فلکسی است منتها دو تفاوت مهم دارد ، ابتدا قاب این نوع تابلو بصورت چهارچوب پروفیلی می باشد و عمق تابلوی فلکسی با نور را ندارد و مورد دوم اینکه مهتابی داخل این تابلو تعبیه نمی شود و از لحاظ قيمتی تقریبا یک سوم تابلوی فلکسی با نور می باشد.
مزایای تابلو فلکسی
تنوع رنگ ، تنوع نوشته در سایز و تعداد کلمات ، استفاده از تصویر همراه با نوشته بدون محدودیت ، قیمت تمام شده ارزانتر نسبت به مابقی تابلو های با روشنایی
معایب تابلو فلکسی
عمر کم مهتابی ها و سرویس سالانه آنها (خرابی ترانس و مهتابی ) ، سوختگی و تغییر رنگ روکش فلکسی در مدت حدود دو سال که زیبایی روکش چاپ شده بعد از این مدت از بین می رود ، قدیمی شدن نوع تبلیغات نسبت به تابلوهای رایج در کشور
کاربردهای تابلو فلکسی
رایج ترین کاربرد تابلوهای فلکسی جهت مجتمع های پزشکی و حقوقی می باشد که بصورت ابعاد 70-50 س متر جداگانه ساخته شده و در یک چهارچوب بصورت L به پیاده رو اجرا می شود
داخل پاساژهای تجاری که محدودیت عرض و ارتفاع دارند .